Handelsgegevens van Alius nu beschikbaar via 2BA

2ba logo alius website
19-08-2021

Sinds eind juli distribueren wij onze handelsgegevens via 2BA. Hiermee zetten we een belangrijke stap richting uniforme data-uitwisseling met onze klanten maar ook voor potentieel nieuwe klanten.

Waarom wij voor 2BA kiezen

Jij wilt met je bedrijf natuurlijk zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Niet alleen als het op de installatie van systemen aankomt, maar ook bij de inkoop van goederen. Je wilt snel kunnen calculeren en producten moeten scherp ingekocht kunnen worden. Product-, prijs-, lever- en voorraadinformatie zijn hierbij van groot belang.

Om dit voor jou gemakkelijker te maken hebben wij onze handelsgegevens beschikbaar gesteld op 2ba.nl. Hierdoor hoef jij niet meer uitgebreid te zoeken in productcatalogi, prijslijsten en webshops om de juiste producten te vinden.

Logo 2BA

De voordelen van 2BA

Met de datapool van 2BA kan je efficiënter ontwerpen, calculeren en bestellen omdat alle product- en prijsinformatie uit één en dezelfde bron komt. Daarnaast is de data direct beschikbaar via de meest toonaangevende ERP- softwarepakketten of eigen maatwerk systemen en bieden een groeiend aantal softwarepartijen de door 2BA ontwikkelde Unifeed zoekmachine aan. Hiermee heb je de mogelijkheid om vanuit de eigen software online te zoeken in de datapool en de geselecteerde artikelen hieruit direct over te nemen naar de eigen applicatie.

Daarnaast is het mogelijk om een conditiebestand van ons te ontvangen waarin klantgebonden afspraken staan ten aanzien van (netto) prijzen of kortingen per artikelgroep. Gebruik jij al 2BA en wil je ook een ICC / kortingsbestand ontvangen, neem dan contact met ons op via info@alius.nl. Wil je meer informatie over deze datapool en de mogelijkheden voor jou als installateur neem dan eens een kijkje op de website of vraag bij ons naar de opties.