Batterijopslag & Thuisaccu’s

batterijopslag en thuisaccu's

De vraag naar batterijopslag en thuisaccu's neemt vanwege het vervallen van de terugleversubsidie in België en de afbouw van de salderingsregeling in Nederland in 2023. Door het wegvallen van deze regeling wordt het nog interessanter om zoveel mogelijk opgewekte energie zelf te gebruiken. Dit kan door slimmer om te gaan met je verbruik of door het opslaan van de duurzaam opgewekte energie in een thuisaccu of batterij. Bij Alius geloven wij naast de reguliere Lithium-ion batterijen in de zoutwaterbatterij van Greenrock. Dé milieuvriendelijke manier om energie mee op te slaan.

Voordelen batterijopslag

  • Vergroot je onafhankelijkheid van energieleveranciers
  • Haal het maximale uit jouw opgewekte zonne-energie
  • Bewaar jouw opgewekte energie voor een later moment

Greenrock

De zoutwaterbatterij Greenrock

Woningeigenaren willen tegenwoordig steeds vaker de geproduceerde elektriciteit van de PV-panelen opslaan, zodat dit ingezet kan worden in de avonduren als de zon niet schijnt. Bijvoorbeeld voor de wasmachine of voor een lekker kopje koffie. Jij als installateur kan ze de oplossing bieden met GREENROCK de zoutwaterbatterij.

De batterij is ontwikkeld door BlueSky Energy, de Oostenrijkse specialist in stationaire energieopslag. De GREENROCK energieoplossingen zijn perfect voor woningen of bedrijven die gedurende de dag, maar ook de nacht, de eigen opgewerkte energie zoveel mogelijk willen inzetten voor eigen verbruik zonder dat daar een eigen kleine elektriciteitscentrale voor nodig is.

Installatieproces
GREENROCK kan toegepast worden in residentiële en industriële markten en grootschalige projecten. Het standaard systeem heeft een capaciteit van 7,5 tot 15kWh en de Greenrock Business van 30kWh tot 270kWh.

Het systeem is plug & play en hierdoor gemakkelijk te installeren. Het systeem komt met volledig voor- gemonteerde DC elektronica, is geheel bekabeld en gemakkelijk aan te sluiten op de woning. De ideale thuisaccu of back-up oplossing voor de commerciële markt.

GREENROCK een veilige en milieuvriendelijke oplossing voor elektrische opslag. Enkele van de voornaamste eigenschappen zijn:

Niet-ontvlambaar
Niet-explosief
Geen toxische materialen
Aanraakveilig
Volledig onderhoudsvrij
Geproduceerd met milieuvriendelijke materialen
Uitbreidbaar en opschaalbaar
Geschikt voor commercieel én residentieel

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

ProductspecialistBatterijopslag

Kijk op 'Mijn Alius' en ontdek het gemak