Batterijopslag & Thuisaccu’s


De vraag naar batterijopslag en thuisaccu's neemt toe vanwege het vervallen van de terugleversubsidie in België en de mogelijke afbouw van de salderingsregeling in Nederland. Door het wegvallen van deze regeling wordt het nog interessanter om zoveel mogelijk opgewekte energie zelf te gebruiken. Dit kan door slimmer om te gaan met je verbruik of door het opslaan van de duurzaam opgewekte energie in een thuisaccu of batterij. Bij Alius bieden wij diverse soorten batterijopslag en thuisaccu's aan van o.a. de merken LG, SolarEdge en Greenrock.

Voordelen batterijopslag

  • Vergroot je onafhankelijkheid van energieleveranciers
  • Haal het maximale uit jouw opgewekte zonne-energie
  • Bewaar jouw opgewekte energie voor een later moment

LG

LG batterijoplossingen

Wees voorbereid op de toekomst met de thuisbatterijen van LG! De thuisaccu’s van LG hebben een compact formaat en zijn ontworpen met het oog op een simpele installatie. De veiligheid van de batterij heeft zich inmiddels bewezen in niet enkel de Solar markt, maar ook in de automotive branche waar LG batterij technologieën gebruikt worden in diverse elektrische voertuigen. De batterijen van LG zijn compatibel met SolarEdge PV-installaties.

Voordelen

Eenvoudig opschaalbaar
Uniek modulair design
Installatie- en onderhoudsgemak
Inzetbaar met groot aanbod omvormers
batterijopslag en thuisaccu's

SolarEdge

De SolarEdge Energy Bank

batterijopslag en thuisaccu's

Meer energie. Meer capaciteit. Meer onafhankelijkheid. Ontdek batterijopslag van SolarEdge. De Energy Bank van SolarEdge is ontworpen om gemakkelijk te worden aangesloten op de een-fase HD-wave omvormers en stroom te leveren waar en wanneer dit het meeste nodig is.
Gecombineerd met de SolarEdge Smart Modules, Power Optimizers, Omvormer én Smart Energy producten vormt de SolarEdge batterij een complete dak-tot-net oplossing. Hierbij heb je niet alleen één aanspreekpunt voor garantie, ondersteuning en training, de eindklant heeft zo volledig inzicht in zijn volledige installatie in de MySolarEdge App.

Voordelen

Draadloze communicatie
Gemakkelijk onderhoud via het SolarEdge monitoringsplatform
Flexibele installatie
Simpele plug-and-play installatie dankzij de SetApp
batterijopslag en thuisaccu's

Greenrock

De zoutwaterbatterij Greenrock

Woningeigenaren willen tegenwoordig steeds vaker de geproduceerde elektriciteit van de PV-panelen opslaan, zodat dit ingezet kan worden in de avonduren als de zon niet schijnt. Bijvoorbeeld voor de wasmachine of voor een lekker kopje koffie. Jij als installateur kan ze de oplossing bieden met Greenrock de zoutwaterbatterij.

De batterij is ontwikkeld door BlueSky Energy, de Oostenrijkse specialist in stationaire energieopslag. De Greenrock energieoplossingen zijn perfect voor woningen of bedrijven die gedurende de dag, maar ook de nacht, de eigen opgewerkte energie zoveel mogelijk willen inzetten voor eigen verbruik. Zonder dat daar een eigen kleine elektriciteitscentrale voor nodig is. Greenrock kan toegepast worden in residentiële en industriële markten en grootschalige projecten. Het standaard systeem heeft een capaciteit van 7,5 tot 15kWh en de Greenrock Business van 30kWh tot 270kWh.

Greenrock; een veilige en milieuvriendelijke oplossing voor elektrische opslag. Enkele van de voornaamste eigenschappen zijn:

Niet-ontvlambaar
Niet-explosief
Geen toxische materialen
Aanraakveilig
Volledig onderhoudsvrij
Geproduceerd met milieuvriendelijke materialen
Uitbreidbaar en opschaalbaar
Geschikt voor commercieel én residentieel

Greenrock en SolarEdge

Het Greenrock en SolarEdge batterijsysteem

Bij Alius leveren wij exclusief de Greenrock zoutwaterbatterij in combinatie met een SolarEdge StorEdge 3-fase RWS omvormer. De milieuvriendelijke eigenschappen van Greenrock gecombineerd met de toonaangevende veiligheidsoplossingen van SolarEdge zorgt voor een veilige én duurzame energieopslag voor in huis! Met het Greenrock SolarEdge batterijsysteem is de volledige PV-installatie inclusief accu-opslag inzichtelijk in de mySolarEdge app. Ontdek meer over dit unieke systeem!

Het Greenrock SolarEdge batterijsysteem

Meest geavanceerde veiligheidsoplossingen
Modulair
Volledig inzichtelijk in één app

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

Productspecialist
Batterijopslag

Kijk op 'Mijn Alius' en ontdek het gemak