Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn anno nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zo was het totaal geïnstalleerd vermogen in 2019 in totaal 6874 megawattpiek, naar verwachting neemt dit alleen maar meer toe de komende jaren. Bij Alius kiezen we voor de kwaliteit van REC, DMEGC en SolarEdge zonnepanelen.

Introductie zonnepanelen

Introductie

Bij Alius bieden we je graag de panelen van REC, DMEGC en de Smart Modules van SolarEdge aan.

De PV-modules van REC maken gebruik van andere celtypes, namelijk N-type HeteroJunction (HJT), hierdoor is er sprake van minder degradatie dan bij traditionele PV-modules, is er geen LID en is de temperatuur coëfficiënt beter waardoor het verlies op warme dagen lager is dan een conventioneel paneel.

DMEGC maakt de cellen van hun pv-panelen zelf. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

De SolarEdge Smart Modules zijn voorzien van half-cut cell technologie en een geïntegreerde power optimizer voor meer vermogen uit elk paneel. De geïntegreerde optimizer zorgt voor een eenvoudigere en snellere montage. De panelen zijn leverbaar in een full-black of white backsheet uitgevoerd met een zwart frame.

REC

REC zonnepanelen

REC paneel

REC is een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen dat in 1996 is opgericht in Noorwegen. Door middel van een verticaal geïntegreerde productie van silicium naar wafers, naar cellen, naar hoogwaardige panelen om uit te breiden tot zonne-energieoplossingen, biedt REC de wereld een betrouwbare bron.

Bij Alius hebben wij de REC Alpha Series opgenomen in ons assortiment. De REC Alpha series panelen bieden tot wel 20% meer vermogen dan andere panelen, een productgarantie van 20 jaar die uit te breiden is naar 25 jaar. Daarnaast hebben de panelen een hoge esthetische waarde.

Voordelen

Voordelen REC zonnepanelen

De PV-modules van REC maken gebruik van andere celtypes, namelijk N-type HeteroJunction (HJT), hierdoor is er sprake van minder degradatie dan bij traditionele PV-modules, is er geen LID en is de temperatuur coëfficiënt beter waardoor het verlies op warme dagen lager is dan een conventioneel paneel. De REC panelen hebben daarnaast ook de volgende voordelen;

Hoger vermogen
Hogere efficiency
30 mm frame
92% rendementsgarantie na 25 jaar
In plaats van 5 busbars 16 dunne round wires
Panelen bevatten 81% minder lood
Frame beschikt over support bars

DMEGC

DMEGC zonnepanelen

DMEGC paneel

DMEGC is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht zijn zonnecellen nodig, meestal gemaakt uit silicium. DMEGC maakt deze cellen zelf, zowel voor andere fabrikanten als voor de eigen zonnepanelen. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

Wij bij Alius begrijpen als geen ander het belang van kwalitatieve en duurzame producten. Daarom hebben wij exclusief bij Alius de garantie van alle DMEGC full black PV-modules verhoogd naar 15 jaar. Uiteraard met de uitgebreide service zoals je van ons gewend bent!

Voordelen

Voordelen DMEGC Zonnepanelen

Een van de grote voordelen van DMEGC is dat ze zelf de cellen produceren voor in de panelen. Er worden meer dan vier keer meer cellen dan nodig is geproduceerd zodat alleen de beste cellen gebruikt worden voor in de panelen. Hierdoor kan de hele productielijn gemonitord, geborgd en geoptimaliseerd worden.

Bij Alius bieden we de monokristallijne zonnepanelen van DMEGC aan. Bij deze zonnepanelen worden de individuele kristallen nog verder bewerkt na het reguliere stollingsproces. De individuele kristallen worden allen in dezelfde richting gelegd, waardoor het monokristallijn paneel meer energie kan genereren per oppervlak doordat deze er zuiverder uitziet. De prijzen van monokristallijn panelen liggen vaak iets hoger omdat het productieproces intensiever is en de panelen een hoger rendement op kunnen leveren.

Maar daarnaast zijn er andere redenen waarom Alius kiest voor de pv-panelen van DMEGC;

Betrouwbare en consistente leveringen
Geen zichtbare arraybars
Gebruik van meerdere dunne busbars in plaats van dikkere
Nederlands contactpersoon

Meyer Burger

Meyer Burger zonnepanelen

Meyer burger full black zonnepaneel

Meyer Burger is een Europese fabrikant in zonnepanelen met een inspirerende visie op de toekomst van zonne-energie. Ze onderscheiden zich door middel van het verder ontwikkelen en efficiënt maken van innovatieve technologieën zoals de Heterojunction (HJT) technologie. Met hun toewijding aan de productie van hoogwaardige zonnecellen en -modules zijn ze in staat om de prestaties van zonnepanelen te verbeteren. Zo zorgt hun gepatenteerde SmartWire-technologie (SWCT) ervoor dat de panelen meer energie opnemen en langer stroom produceren. Ook zijn de panelen minder gevoelig voor microscheuren, wat vaak de oorzaak is van energieverlies.

Voordelen

Voordelen Meyer Burger zonnepanelen

Het zonnepaneel van Meyer Burger is een Europees paneel. Daarbij beschikt het paneel over Heterojunction (HJT)-technologie. Deze technologie hebben ze verder ontwikkeld en efficiënter gemaakt. Verschillende siliciumlagen zijn met elkaar gecombineerd en zo een unieke celstructuur gecreëerd. Daarnaast beschikken de zonnepanelen over de volgende voordelen:

Maximaal vermogen
Maximale levensduur, 25 jaar product en vermogensgarantie
Maximale stabiliteit
Maximale kwaliteit
Maximale elegantie, een onopvallend en superieur ontwerp met een perfecte harmonie
Maximale duurzaamheid
100% loodvrij
Bij een defecte module, binnen garantie, worden ook kosten voor arbeid deels vergoed

contact

We helpen je graag vooruit

contact
zonnepanelen

Wordt klant en profiteer van vele voordelen