Zonnepanelen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn anno nu niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Zo was het totaal geïnstalleerd vermogen in 2019 in totaal 6874 megawattpiek, naar verwachting neemt dit alleen maar meer toe de komende jaren. Bij Alius kiezen we voor de kwaliteit van REC en DMEGC zonnepanelen.

Introductie zonnepanelen

Introductie

Bij Alius bieden we je als zonnepanelen groothandel graag de panelen van REC en DMEGC aan.

De PV-modules van REC maken gebruik van andere celtypes, namelijk N-type HeteroJunction (HJT), hierdoor is er sprake van minder degradatie dan bij traditionele PV-modules, is er geen LID en is de temperatuur coëfficiënt beter waardoor het verlies op warme dagen lager is dan een conventioneel paneel.

DMEGC maakt de cellen van hun pv-panelen zelf. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

REC

REC zonnepanelen

REC paneel

REC is een toonaangevend Europees merk in zonnepanelen dat in 1996 is opgericht in Noorwegen. Door middel van een verticaal geïntegreerde productie van silicium naar wafers, naar cellen, naar hoogwaardige panelen om uit te breiden tot zonne-energieoplossingen, biedt REC de wereld een betrouwbare bron.

Bij Alius hebben wij de REC Alpha Series opgenomen in ons assortiment. De REC Alpha series panelen bieden tot wel 20% meer vermogen dan andere panelen, een productgarantie van 20 jaar die uit te breiden is naar 25 jaar. Daarnaast hebben de panelen een hoge esthetische waarde.

Voordelen

Voordelen REC zonnepanelen

De PV-modules van REC maken gebruik van andere celtypes, namelijk N-type HeteroJunction (HJT), hierdoor is er sprake van minder degradatie dan bij traditionele PV-modules, is er geen LID en is de temperatuur coëfficiënt beter waardoor het verlies op warme dagen lager is dan een conventioneel paneel. De REC panelen hebben daarnaast ook de volgende voordelen;

Hoger vermogen
Hogere efficiency
30 mm frame
92% rendementsgarantie na 25 jaar
In plaats van 5 busbars 16 dunne round wires
Panelen bevatten 81% minder lood
Frame beschikt over support bars

DMEGC

DMEGC zonnepanelen

DMEGC paneel

DMEGC is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Voor het opwekken van elektrische energie uit zonlicht zijn zonnecellen nodig, meestal gemaakt uit silicium. DMEGC maakt deze cellen zelf, zowel voor andere fabrikanten als voor de eigen zonnepanelen. Het voordeel hiervan is dat ze de hele productielijn kunnen monitoren, borgen en optimaliseren. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer een paneel meegaat. En dat is beter voor het milieu en voor degene die in het paneel geïnvesteerd heeft.

Wij bij Alius begrijpen als geen ander het belang van kwalitatieve en duurzame producten. Daarom hebben wij exclusief bij Alius de garantie van alle DMEGC full black zonnepanelen verhoogd naar 15 jaar. Uiteraard met de uitgebreide service zoals je van ons gewend bent!

Voordelen

Voordelen DMEGC Zonnepanelen

Een van de grote voordelen van DMEGC is dat ze zelf de cellen produceren voor in de panelen. Er worden meer dan vier keer meer cellen dan nodig is geproduceerd zodat alleen de beste cellen gebruikt worden voor in de panelen. Hierdoor kan de hele productielijn gemonitord, geborgd en geoptimaliseerd worden.

Bij Alius bieden we de monokristallijne zonnepanelen van DMEGC aan. Bij deze zonnepanelen worden de individuele kristallen nog verder bewerkt na het reguliere stollingsproces. De individuele kristallen worden allen in dezelfde richting gelegd, waardoor het monokristallijn paneel meer energie kan genereren per oppervlak doordat deze er zuiverder uitziet. De prijzen van monokristallijn panelen liggen vaak iets hoger omdat het productieproces intensiever is en de panelen een hoger rendement op kunnen leveren.

Maar daarnaast zijn er andere redenen waarom Alius kiest voor de pv-panelen van DMEGC;

Betrouwbare en consistente leveringen
Geen zichtbare arraybars
Gebruik van meerdere dunne busbars in plaats van dikkere
Nederlands contactpersoon

SoliTek

SoliTek Zonnepanelen

SoliTek is de grootste producent van zonnepanelen in Noord-Europa. De zonnepanelen staan bekend om hun duurzaamheid, indrukwekkende opbrengst (met bi-faciale panelen) en het feit dat ze in Europa worden vervaardigd. De innovatiekracht van SoliTek zorgt ervoor dat ze voorop lopen in de zonne-energiesector. Hun bijdrage gaat verder dan alleen het aanbieden van duurzame energietechnologieën. In het productieproces leggen ze de focus op duurzame energiebronnen, wat resulteert in een jaarlijkse besparing van maar liefst 400 ton aan CO²-uitstoot. Daarnaast worden de zonnepanelen geproduceerd met behulp van 100% duurzame energie. Dat is nog eens groen en efficiënt!

Voordelen

Voordelen SoliTek zonnepanelen

Het assortiment van Alius is verrijkt met het SoliTek 420 TOPCon Wp glas-glas zonnepaneel. Dit hoogwaardige paneel biedt maar liefst 30 jaar garantie. Het is een volledig zwart N-type, TOPCon bifaciaal zonnepaneel dat uitblinkt in het efficiënt opwekken van hernieuwbare energie met een prachtige uitstraling.

Dankzij het innovatieve bifaciale ontwerp van BLACKSTAR wordt zonlicht aan beide zijden benut, wat zorgt voor maximale energieopname en een aanzienlijke verbetering van het rendement. Deze geavanceerde technologie maakt het ideaal voor zowel woningen als commerciële en industriële installaties.

Europese productie van zonnepanelen
Dit product beschikt over een cradle to cradle gold certificaat
Vuurklasse A
Extreme drukweerstand
Ammoniak bestendig
Zoutdampbestendig
98% recyclebaar
35% gerecycled glas
Bestand tegen hagel

contact

We helpen je graag vooruit

contact
zonnepanelen

Word klant en profiteer van vele voordelen