REC Alpha zonnepanelen

REC zonnepanelen

Bij Alius zijn we continu op zoek naar nieuwe manieren en nieuwe producten om onze dienstverlening te verbeteren. Zodat we jou als installateur van zonnepanelen de voorsprong kunnen geven die je zoekt. Daarom hebben we onlangs ons productportfolio uitgebreid met de hoog rendement zonnepanelen van REC. Hiermee bieden we nu ook een premium zonnepaneel en een alternatief voor andere hoog rendement panelen zoals LG Zonnepanelen en Sunpower Zonnepanelen.

De REC Alpha serie

De REC Alpha serie blinkt uit door het hoge vermogen, efficiëntie en gedrag bij lagere instraling en hogere temperaturen. Bovendien verliest het REC zonnepaneel minder vermogen gedurende zijn levensloop. Een verschil dat op kan lopen tot wel 12% t.o.v. een standaard mono-kristallijn paneel. Je behaalt dus een hogere opbrengst gedurende de gehele levensduur van het paneel. Zonnepanelen van REC zijn daarnaast standaard voorzien van 20 jaar productgarantie, die op kan lopen tot 25 jaar wanneer ze worden geïnstalleerd door een Gecertificeerde REC Zonnepanelen installateur. REC group kan deze garantie waarborgen doordat zij enkel produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen in de markt. REC heeft een jarenlang track-record als zonnepaneelproducent met de laagste claims in de markt.

De Technologie

De REC Alpha zonnepanelen maken gebruik van N-type Heterojunction zonnecellen. Dit celtype combineert alle voordelen van kristallijn en dunne-film technologie. Hierdoor haalt het REC Alpha 405Wp zonnepaneel een opbrengst van maar liefst 216W per m2 en bovendien beschermt het tegen LID (Light Induced Degradation) waardoor je ook daadwerkelijk het vermogen ontvangt waarvoor je betaalt.

De REC Alpha zonnepanelen zijn zowel verkrijgbaar in een volledige zwarte uitvoering, als in een variant met een witte backsheet met verschillende vermogens.

Meer informatie over REC zonnepanelen

Met REC hoog rendement panelen bieden wij een hele mooie oplossing voor die mensen die net dat beetje extra willen! Een kwalitatief en esthetische hoogstaand premium zonnepaneel dat niet onder doet voor LG zonnepanelen of Sunpower Zonnepanelen. Wilt u meer informatie over REC Alpha of wilt u een REC zonnepaneel training bijwonen, neem dan contact op met onze verkoopafdeling.

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

verkoopondersteuning
REC zonnepanelen

Word klant en profiteer van vele voordelen