Over Alius

Over Alius

De energietransitie. Het is een opdracht die ons allemaal raakt. Waar we niet langer omheen kunnen. Eentje waarvan we de exacte inhoud en vorm nog simpelweg niet kunnen overzien. Maar het is ook een transitie die het waard is om voor te vechten, niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze kinderen en de generaties daarna. Want met die gedachte is in 2007 Alius opgericht. En met diezelfde gedachte is 'energie voor elkaar' onze lijfspreuk geworden.

Energie voor elkaar

Duurzame energie is energie die de wereld een zetje de juiste richting in geeft. Die ervoor zorgt dat we de wereld ook voor nieuwe generaties op de juiste manier doorgeven. Energie waarvoor je kiest als je niet alleen aan jezelf denkt.

Dus voor elkaar. Voor anderen. En tegelijk zegt ‘energie voor elkaar’ dat het geregeld is. Het is voor de bakker. In goede handen. Toevertrouwd aan een organisatie die professioneel en betrouwbaar is. Alius dus.

over Alius

Niet te voorspellen

Sommige zouden zeggen dat voortdurende beweging of continue verandering een teken van zwakte is. Twijfel. Een gebrek aan richting en het ontbreken van een heldere lijn of visie. Totdat je ontdekt in welk speelveld Alius actief is.

De wereld van energie is namelijk een wereld die zich in een bizarre transitie begeeft. Een wereld waarvan we zeker weten dat die zich de komende jaren meerdere malen opnieuw zal gaan uitvinden. Een wereld met ongekende impact op onze samenleving.

over Alius

Beweeg-energie

Beweging is energie. Het is een alombekende natuurwet. Niks spannends. Geen magie. Dus dan zou je zeggen dat het super logisch is dat ‘voortdurende beweging’ als een rode lijn door de cultuur van Alius loopt. Toch?

Nee, zeker niet. Beweging is energie; dat is waar. Maar dat betekent zéker niet automatisch dat organisaties die zich bezighouden met energie, energietransities en moderne vormen van energie zelf ook voortdurend in beweging zijn.

Over Alius
Over Alius

een quote

Het enige woord dat bij Alius past is ‘verandering’. We zijn steeds weer anders.

Over Alius

ons team

Onze mensen die graag een steentje bijdragen

vacatures

Zie jij de toekomst positief in?

Wil jij ook je steentje bijdragen aan de wereld van morgen? Kom dan werken bij Alius.

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail

service afdeling
Over alius

Word klant en profiteer van vele voordelen