Smappee laadstations, binnenkort bij Alius verkrijgbaar

Smappee laadstations bij Alius verkrijgbaar
15-02-2022

In 2021 nam het aantal elektrische auto's met 38% toe vergeleken met het jaar daarvoor. Een mooie ontwikkeling naar een duurzamere wereld! Wij breiden daarom ons assortiment binnenkort uit met de EV-laadstations van het merk Smappee. Dit merk investeert voortdurend in toekomstbestendige oplossingen, zo ook in slimme laadstations waarmee elektrische auto's veilig opgeladen kunnen worden. Hiermee kunnen eindgebruikers de duurzaam opgewekte zonne-energie maximaal inzetten. Zo bereid jij jouw klanten voor op de toekomst!

Smappee laadstations bij Alius verkrijgbaar

EV Wall en Base

Bij Alius hebben we de EV Wall en Base van Smappee in ons assortiment opgenomen. De EV Wall wordt, zoals de naam het al doet zeggen, bevestigd aan de woning of het bedrijfspand. De Base kan daarbij vrij van de woning of bedrijfspand geplaatst worden. Met een Smappee laadstation kan er op 3 verschillende manieren geladen worden:

  • Plug en laad
  • Scan en laad
  • Swipe en laad

De voordelen van Smappee

Zowel de EV Wall als de Base beschikken beiden over autonome beveiliging tegen overbelasting en over geoptimaliseerde zelfvoorziening. Tegenwoordig is de infrastructuur nog niet helemaal gemaakt voor de extra energievraag van elektrische auto’s. Dit kan ervoor zorgen dat zekeringen springen. Door de autonome overbelastingsbeveiliging kunnen elektrische auto’s veilig worden geladen en blijft het systeem binnen zijn vermogensgrens.

Eindgebruikers zullen door het plaatsen van een laadstation het energieverbruik zien veranderen. Dit maakt het slim inzetten van de energie nog belangrijker. Daarom biedt Smappee een oplossing die voor elke laadsessie het gebruik van hernieuwbare energie door de dag heen maximaliseert.

Daarnaast beschikken de laadstations ook over de volgende voordelen:

  • Elegant design
  • Gemakkelijke installatie en weinig onderhoud
  • Hoge UV-bestendigheid
  • Uitstekende brandbestendigheid
  • Milieuvriendelijk

Bekijk de producten van Smappee, nu op Mijn Alius.