Customer succes story Influence Green Energy

Customer succes story Influence Green Energy
29-06-2021

Vorige week installeerde onze partner Influence green energy een mooi particulier project in Valkenswaard! Op de garage van de woning is een installatie geplaatst van 12 DMEGC panelen met Power Optimizers en een omvormer van SolarEdge en het Aelex inleg-montagesysteem. We gingen langs bij een project en vroegen Roman Vleeschdrager van Influence Green Energy waarom hij koos voor de producten van SolarEdge.

Situatie

De woningeigenaar uit Valkenswaard wilde graag zijn woning verduurzamen en besparen op de elektriciteitsrekening. Bij Influence Green Energy, een lokaal installatiebedrijf, hebben ze een offerte voor zonnepanelen opgevraagd.

Roman Vleeschdrager, eigenaar bij Influence Green Energy: “We kregen een aanvraag binnen van de woningeigenaar en zijn gaan kijken naar de beste oplossing voor hun situatie. Op de garage in de achtertuin was een mooi schuin dak beschikbaar, dit hebben we optimaal benut.”

Customer succes story

Uitwerking van het project

Het project bestaat uit 12 DMEGC 360 Wp PV-panelen. De zonnepanelen zijn geplaatst in het esthetische inleg-montagesysteem van Aelex. Met de power optimizers en de omvormer van SolarEdge haalt de woningeigenaar het maximale rendement uit zijn PV-systeem.

Influence Green Energy

Meer weten

Customer succes story

Lees in de customer succes story meer over het systeem en de redenen waarom Influence Green Energy kiest voor de producten van SolarEdge.