Sunbeam, de oplossing voor platte daken

plat dak montagesysteem

Sunbeam, de oplossing voor zonnepanelen plat dak

Bij Alius kiezen wij voor het zonnepanelen plat dak montagesysteem van Sunbeam. Dit montagesysteem voor platte daken maakt gebruik van een slimme en stabiele constructie waardoor een zeer snelle montage mogelijk is en daarnaast worden de zonnepanelen op plat dak optimaal en veilig ondersteund.

Bij Alius kiezen we voor Sunbeam omdat;

  • De opstelling geplaatst kan worden zonder dat de panelen direct geïnstalleerd te hoeven worden, dit betekent vrijheid in de planning en de uitvoering van het project.
  • Met dit zonnepanelen plat dak montagesysteem worden de panelen ondersteund over de volledige korte zijde. Dit betekent dat je minder kans hebt op schade en hierdoor opbrengstverlies dan bij montagesystemen die alleen ondersteund worden op de hoeken.
  • Sunbeam is volledig elektrisch geleidend. Hierbij is het uniek dat het zonnepaneel bij het plaatsen ook elektrisch verbonden wordt met de constructie. Potentiaalvereffening is hiermee direct gerealiseerd.
  • Het plat dak zonnepanelen montagesysteem gebruikt maakt van een universele eindklem.

Het Sunbeam plat dak montagesysteem is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen. Namelijk Universal en Symmetrical. Universal is de oplossing voor zonnepanelen die meer naar het zuiden zijn gericht. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een hellingshoek van 12 graden. De Symmetrical opstelling wordt ook wel oost-west opstelling genoemd. Bij deze opstelling worden er twee zonnepanelen geplaatst, symmetrisch aan elkaar, onder hoeken van 10 graden. Hierdoor benut je nog meer ruimte op je dak, haal je een maximale opbrengst tegen lagere kosten en heb je een kortere installatie tijd per paneel.

Met behulp van de Sunbeam calculator kun je eenvoudig voor elk project je benodigde onderdelen, ballast en prijs berekenen. Kom je er niet uit of wil je weten hoeveel zonnepanelen op plat dak je kwijt kan? Dan kijken onze experts met alle plezier even met je mee naar het legplan zonnepanelen plat dak! Ook voor advies voor montage zonnepanelen plat dak kun je bij ons terecht.

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

info@alius.nl
verkoopondersteuningSunbeam

Wordt klant en profiteer van vele voordelen