De positieve energie van... Commercieel Medewerker Dyanne Verhoeven

01-08-2023

‘Hoi, met Dyanne van Alius.’ Een zin die onze partners en collega’s meerdere keren per dag voorbij horen komen. Onze commercieel medewerker Dyanne Verhoeven draagt de kleurrijkste kleding en staat altijd klaar om je te helpen. Benieuwd waar zij energie van krijgt?

Hoe ben je bij Alius gekomen?

Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis in Bergeijk. Mijn zoon Max heeft in het verleden stage gelopen bij Alius en via hem wist ik al dat Alius een leuk bedrijf is! In de vacature voor commercieel medewerker stond dat ze iemand zochten met een ‘gezond boerenverstand’ en toen heb ik direct gereageerd.

Wat vind je het leukste aan werken bij Alius?

Ik ben graag onder de mensen, dus om in een groot kantoor te werken vind ik prettig. Dat komt ook door de fijne cultuur die hier heerst. Iedereen staat altijd klaar om je te helpen. Toen ik hier binnenkwam wist ik niet eens wat een omvormer was, maar nu is mijn kennis zoveel breder geworden. ’s Ochtends heb ik vaak nog geen idee hoe de dag gaat lopen. Soms bel ik uren met onze partners, andere dagen zet ik orders in het systeem en werk ik voornamelijk mijn mailbox bij. Enorm veel afwisseling dus.

Van ons team ben ik degene die het meest telefonisch contact heeft met onze partners. Onze partners, de installateurs, zijn allemaal echte aanpakkers die ontzettend hard werken. Zelf heb ik ook een echte aanpakkersmentaliteit en ik vind het heel fijn om onze partners vooruit te helpen en hun werk een stukje makkelijker te maken.

Waar krijg jij nog meer positieve energie van?

Lekker koken met een wijntje erbij! Vooral met vrienden vind ik dat enorm gezellig. De kunst is om een eenvoudig gerecht er heel luxe uit te laten zien door de manier waarop je het serveert. Een van mijn favoriete gerechten is een hartige tompouce à la garnalen cocktail. Het ziet er heel luxe uit maar het is echt heel eenvoudig om te maken. Voor het recept kan je altijd bij mij terecht.

Is er een moment geweest wat je heeft verrast?

De Solar Solutions vond ik wel heel bijzonder. Met het hele team van de binnendienst zijn we een dagje geweest en kregen we de kans om nu in het echt onze partners te ontmoeten. Normaal spreek ik deze mensen alleen telefonisch, maar nu kreeg ik er ook een gezicht bij. Daarnaast was het heel gezellig om de dag af te sluiten met het volledige beursteam.

Wat zou je nog meer willen bereiken?

Een kantoorhond! Hier hebben we het al een tijdje over maar Wil is nog niet overtuigd. Elly en ik hebben wel al afgesproken om als co-ouders de opvang op ons te nemen en de naam is ook al bedacht: ‘Ali’. Wellicht draait Wil in de toekomst bij en is er ruimte voor een lieve mini-labradoodle.

Enthousiast geworden van het verhaal van Dyanne?

Er staan nog vacatures open, bekijk ze hier.