De positieve energie van... Accountmanager Bart van Dijk

27-09-2023

Accountmanager Bart van Dijk is een echte sfeermaker en familieman. Hij heeft een vlotte babbel en een passie voor auto’s. Nieuwsgierig waar hij nog meer energie van krijgt?

Kan je iets vertellen over jezelf?

Oorspronkelijk kom ik uit Huisseling, maar toen ik zo’n 20 jaar geleden mijn vriendin Yvon ontmoette, zijn we vanaf dag één samen gaan wonen in Veghel. Na 10 jaar in Veghel gewoond te hebben kregen we de kans om te bouwen in Heeswijk-Dinther, hier wonen we nu inmiddels alweer 10 jaar met onze dochter Suze en hond Amy. Daarnaast heb ik ook een liefde voor auto’s, vorig jaar heb ik een mooie Volvo C70 Cabrio uit 2006 gekocht. Elke keer als ik de auto zie of er een ritje in maak, word ik vrolijk.

Naast je liefde voor auto's, waar houd je nog meer van?

Ik geniet enorm van mijn gezin, we spelen veel gezelschapsspellen, gaan regelmatig uiteten en onlangs hebben we een hele gave reis naar IJsland en New York gemaakt. Normaal ben ik helemaal niet zo van het reizen, maar omdat Yvon alles tot in de puntjes regelt is het altijd weer top! Daarnaast ontspan ik door een potje te golfen, Marktplaats af te struinen naar mooie auto’s of een misdaadserie te kijken.

Waarom ben je accountmanager geworden?

Vroeger wist ik niet wat ik wilde worden en heb ik iets langer over mijn school gedaan dan gepland. Ik ben meer een doener dan een denker, en doordat ik makkelijk contact maak met mensen past de rol van accountmanager helemaal bij mij. Bij Alius geniet ik van veel vrijheid en de mogelijkheid om mijn werkweek zelf in te delen. Ik ben veel onderweg naar partners in het Noorden en Oosten van Nederland. In de auto genieten van de natuur en omgeving, terwijl ik mijn favoriete muziek luister, geeft mij een flinke dosis energie om mooie plannen te maken met onze partners.

Wat vind je zo bijzonder aan werken bij Alius?

Vanaf de eerste werkdag bij Alius kwam ik in een warm bad terecht. De bedrijfscultuur is open, er is veel aandacht voor ontwikkeling en iedereen wordt zoveel mogelijk betrokken in de organisatie. Ik waardeer het enorm dat ik betrokken mocht zijn bij bijvoorbeeld de besluitvorming over de autoregeling. De mening van werknemers telt hier echt en iedereen krijgt ook de kans om zich te blijven ontwikkelen, dat vind ik vrij uniek.

Wil jij als installateur ook eens een bak koffie drinken met Bart om het uitgebreid te hebben over zijn hobby’s en natuurlijk de duurzame energieoplossingen van Alius? Vul hier het klantformulier in en word partner!