SolarEdge Customer Succes Story van woningeigenaar

SolarEdge Customer Succes Story
08-09-2020

In deze customer succes story gaan we in gesprek met een woningeigenaar uit Hoogeloon die zeven jaar geleden voor zijn voormalige woning al voor SolarEdge koos en nu voor zijn nieuwe woning hier wederom voor heeft gekozen.

SolarEdge Customer Succes Story

De keuze voor PV

Vorig jaar kocht Sander een vrijstaande woning in een dorp in Brabant. In een jaar tijd heeft hij deze woning o.a. voorzien van nieuwe kozijnen, spouwmuurisolatie, vloerverwarming én een pv-installatie. Waarom de keuze om direct een pv-installatie te plaatsen? Sander; ‘’In mijn vorige woning had ik al zonnepanelen met een omvormer en optimizers van SolarEdge. Ik wist direct dat ik dit weer wilde en toen ik mijn dak ging vernieuwen heb ik direct een pv-installatie meegenomen.’’

Monitor en kijk vooruit!

Omdat Sander zo onafhankelijk mogelijk wilde zijn van zijn energieleverancier, heeft hij ervoor gekozen om in zijn nieuwe woning direct een energiemeter en stroomspoelen te installeren. Hierdoor heeft hij niet alleen inzicht in de opbrengst van zijn systeem maar ook in zijn verbruikte energie. Op welke momenten leverde hij terug aan het net en op welke momenten moest hij energie van het net ‘kopen’.

Residentieel

Meer weten

SolarEdge Customer Succes Story

Lees in dit succesverhaal waarom woningeigenaar Sander tot 2x toe voor SolarEdge heeft gekozen voor zijn woning.