Alius breidt assortiment uit met Greeniuz infraroodpanelen

Alius breidt assortiment uit met Greeniuz infrarood warmtepanelen
06-02-2024

Vanaf nu verkrijgbaar bij Alius, de infraroodpanelen van Greeniuz. De keuze om de infraroodpanelen in het assortiment op te nemen komt voort uit de gedeelde visie van beide bedrijven om energie-efficiënte en duurzame oplossingen te bieden die bijdragen aan de energietransitie. Daarbij is Alius de eerste groothandel met de infrarood warmtepanelen van Greeniuz in het assortiment.

Greeniuz infraroodpaneel

Verstevigen van ons assortiment

“We zijn blij met de keuze om de Greeniuz infraroodpanelen aan ons assortiment toe te voegen,” aldus Dirk van de Ven, productspecialist warmte. “Deze samenwerking zorgt ervoor dat we onze partners nog beter van dienst zijn door hen innovatieve en energie-efficiënte verwarmingsoplossingen te bieden. Met de komst van Greeniuz verstevigen we ons assortiment aan warmteoplossingen.”

“Vanwege de zeer sterke positie van Alius binnen de solar markt en haar positie als kenniscentrum in duurzame energie- en warmteoplossingen zijn wij verheugd dat twee Brabantse bedrijven de handen ineen slaan om de energietransitie te versnellen. Met deze stap kunnen vele woningen nu voorzien worden van zonnepanelen en kan de opgewekte energie door middel van onze infrarood warmtepanelen efficiënt ingezet worden in comfortabele warmte in huis en op kantoor.” aldus Dirk Bellemakers, CEO Greeniuz.

Greeniuz infraroodpanelen

Greeniuz is een Nederlandse producent van hoogwaardige infrarood warmtepanelen. De leverancier onderscheidt zich door de inzet van onderzoek en ontwikkeling en begrijpt hierdoor als geen ander hoe de producten het best gebruikt kunnen worden voor optimale energie-efficiëntie. In plaats van zich alleen op de verkoop te richten, geeft Greeniuz uitgebreid advies over het gebruik en de toepassing van hun producten. Daarnaast onderscheiden de infrarood warmtepanelen zich niet alleen door de efficiënte werking maar ook door de constructie uit diverse circulaire materialen.

In combinatie met het besturingssysteem streven ze naar het creëren van een ideaal en comfortabel binnenklimaat voor elke gebruiker. Greeniuz biedt de ideale gasloze-verwarmingsoplossing voor ééngezinswoningen, appartementen, kantoren en is ook in aparte ruimtes toepasbaar.

Infraroodpanelen van Greeniuz

“We geloven dat de Greeniuz infrarood warmtepanelen perfect passen bij onze visie om de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen en bij te dragen aan een betere wereld. Daarbij zijn de infrarood warmtepanelen een instap oplossing voor e-installateurs die graag eenvoudige warmteoplossingen aanbieden als de vraag er is bij consumenten.”

Met de toevoeging van Greeniuz infrarood warmtepanelen aan het assortiment zet Alius een volgende stap als groothandel, adviseur en kenniscentrum in duurzame energie- en warmteoplossingen voor woningen en bedrijfspanden.

De Greeniuz infraroodpanelen zijn per direct beschikbaar bij Alius. Installateurs kunnen bij Alius terecht voor uitgebreid advies over de producten en voor trainingen op locatie. Het volledige aanbod verwarmingsoplossingen van Alius is terug te vinden op de website.

Bestel Greeniuz direct