De zoutwater accu GREENROCK

header

De veiligste accu voor zonnepanelen

Op zoek naar een veilige manier om zonne-energie op te slaan in een accu? Maak kennis met de zoutwater accu van GREENROCK. De GREENROCK batterij voor zonnepanelen is een geïntegreerde oplossing voor opslag van elektrische energie. Opgewekte zonne-energie kan hierin opgeslagen worden.

De batterij voor zonnepanelen is ontwikkeld door BlueSky Energy, de Oostenrijkse specialist in stationaire energieopslag. De GREENROCK energieoplossingen zijn perfect voor woningen of bedrijven die gedurende de dag, maar ook de nacht, de eigen opgewerkte energie zoveel mogelijk willen inzetten voor eigen verbruik zonder dat daar een eigen kleine elektriciteitscentrale voor nodig is.

zoutwater batterij greenrock

Over de accu voor zonnepanelen GREENROCK

GREENROCK is een klaar-om-te-installeren opslagsysteem dat geïntegreerd kan worden in de meest voorkomende Smart Home systemen. Met behulp van een app kan de energiestroom worden weergegeven en geanalyseerd. Het accu systeem is volledig plug en play en komt met voor-gemonteerde DC elektronica. Afhankelijk van het aantal benodigde kWh is het systeem met verschillende stacks uit te breiden met een capaciteit van 7,5 tot 15kWh voor de home oplossingen als thuisaccu. Voor de commerciële business biedt GREENROCK systemen aan van 30kWh tot 270kWh.

Kenmerken GREENROCK:

 • Modulair uit te breiden
 • Geschikt voor AC/DC gekoppelde PV-systemen
 • Geschikt voor drie-fase systemen
 • Werkingstemperatuur van -5 tot en met +50
 • Gemakkelijk te installeren
 • Zoutwater technologie

Waarom een batterij voor zonnepanelen nemen?

Momenteel wordt er in Nederland nog volop gebruik gemaakt van de salderingsregeling, maar deze regeling zal de komende jaren worden afgebouwd. Voor consumenten is het dus interessant om op te zoek te gaan naar alternatieven voor hun opgewekte energie-overschot.

Door het gebruik van GREENROCK Business verlagen bedrijven de jaarrekeningen door de optimalisatie van het eigen verbruik van duurzame energie. Maar dat is niet het enigste. Het kan voor komen dat de stroom uitvalt bij een bedrijf. Hierbij kan de batterijopslag dan dienen als back-up systeem.

Andere redenen om energie op te slaan;

 • Vergroot je energie onafhankelijkheid
 • Direct verbruik van je eigen milieuvriendelijke elektriciteitsproductie
 • Noodstroomfunctie
 • Off-grid toepassingen voor je eigen elektriciteitsnetwerk
 • Geen discussie over de oorsprong

De meest milieuvriendelijke en veiligste thuisaccu

De GREENROCK batterij is, dankzij de materialen die gebruikt worden in de batterij, niet alleen de meest veilig oplossing voor in huis, maar ook de meest milieuvriendelijke. De batterij voor zonnepanelen is namelijk gemaakt van veel voorkomende en niet toxische materialen zoals; zoutwater, roestvrijstaal en katoen. Hierdoor is de thuisaccu aanraakveilig, niet brandbaar en daarom veilig te plaatsen in woningen en bedrijfspanden. De zoutwater accu GREENROCK voor zonnepanelen is niet-ontvlambaar, niet-explosief en volledig onderhoudsvrij.

zoutwater batterij greenrock

Het Energie Management Systeem van GREENROCK

Bij iedere GREENROCK zoutwater batterij komt een Energie Management Systeem. Deze app helpt om onafhankelijk te worden van de stijgende energieprijzen, om een nog hoger eigen verbruik te realiseren en om slim gebruik te maken van de elektriciteit op de plaats waar ze wordt geproduceerd.

Met het systeem heb je toegang en inzicht in;

 • Energiestromen van de PV-installatie
 • Energiestromen van de thuisaccu, incl. visualisaties
 • Toezicht op de temperatuur
 • Energiestromen van de omvormer, incl. visualisaties
 • Overzicht van de energiebalans

Indien aanwezig kunnen inzichten in de warmtepomp en in de elektrische laadpaal worden toegevoegd.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen qua accu’s voor zonnepanelen? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren je graag bij de beste oplossing voor jouw project.

contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

verkoopondersteuningZoutwater accu greenrock

Wordt klant en profiteer van vele voordelen