Solar Solutions 2023

01-03-2023

Op 14, 15 en 16 maart is het eindelijk zover: de Solar Solutions International! De grootste vakbeurs van Noordwest-Europa op het gebied van energieopslag, slimme producten en natuurlijk een breed scala aan zonnepanelen. Deze exclusieve B2B beurs biedt zowel exposanten als bezoekers dé kans om binnen de Solar branche te netwerken, nieuwe kennis op te doen en belangrijke ontwikkelingen te ontdekken. Op hetzelfde moment vindt ook Duurzaam Verwarmd plaats, de vakbeurs voor duurzame klimaat- en warmte technieken. Doordat beide events tegelijkertijd plaatsvinden ben je als bezoeker in één dag weer helemaal op de hoogte.

Stand D12

Alius kan als kwaliteitsgroothandel uiteraard niet ontbreken op de Solar Solutions, we zijn dan ook met maar liefst twee stands op de beursvloer te vinden! Onze productspecialisten vertellen je graag alles over onze visie, producten en innovaties.

Op stand D12 kun je alles te weten komen over de kwaliteitsproducten die wij als groothandel aanbieden. We presenteren onder andere laadstations, batterijen, smart energy producten en natuurlijk niet te vergeten ons eigen Aelex inlegmontagesysteem. Ook vertellen we je graag meer over de warmteoplossingen en PV-panelen die wij aanbieden. Altijd al eens onze ‘Hé Frans!’ productspecialist in het echt willen ontmoeten? Dit is je kans! Frans ziet je graag terug op onze stand.

Een kleine greep uit de verschillende merken waar we je graag meer over vertellen zijn Smappee en Meyer Burger. Meyer Burger is een fabrikant van zonnepanelen met een inspirerende visie op de toekomst van zonne-energie. De panelen van Meyer Burger worden volledig ontworpen en geproduceerd in Europa onder de strengste (milieu)voorwaarden. De panelen zijn opgebouwd uit HJT-cellen en SmartWire-technologie, die anders dan traditionele panelen meer én langer energie opnemen. Alle producten zijn daarnaast 100% loodvrij, goed voor mens en milieu!

Een andere mooie ontwikkeling naar een duurzamere wereld zijn de elektrische auto’s. In ons assortiment bieden we daarom ook de EV-laadstations van Smappee aan, een merk dat voortdurend investeert in toekomstbestendige oplossingen. Doordat Smappee jouw realtime verbruik analyseert zet je je energie op de goedkoopste en meest efficiënte manier in. Ons motto is ‘’Energie voor Elkaar’’. Graag steken we onze energie (en kennis) in jou zodat je weer helemaal up-to-date bent van onze oplossingen!

Stand G8

Mocht je benieuwd zijn naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van PVT-panelen, dan is onze stand G8 in het Duurzaam Verwarmd gedeelte, zeker de moeite waard om te bezoeken. We presenteren namelijk voor het eerst ons nieuwe PVT-paneel! De naam houden we nog even geheim, maar we kunnen wel vertellen dat het welbekende Volthera PVT-paneel is doorontwikkeld met unieke voordelen als gevolg. Het huidige Volthera PVT-paneel blijft (voorlopig) gewoon is het assortiment, daar waar dit vooralsnog de beste oplossing is voor huiseigenaren die graag een indak PVT-systeem voor hun woning willen. Uiteraard vertellen we je graag de verschillen en specificaties van de twee producten en kun je als een van de eerste het nieuwe paneel live bewonderen! Daarnaast verzorgt onze collega Martijn de Back op woensdag én donderdag een inspirerende seminar over de evolutie van het PVT-paneel.

Merken

Ben je op de beurs aanwezig? Vergeet dan zeker niet een bezoekje te brengen aan de stands van de prachtige merken die wij voeren. We geven een kleine preview wat je kunt verwachten!

 • Conduct – D11
 • Sunbeam – D9
  Sunbeam lanceert iets GROOTS… en als ze groot zeggen, dan bedoelen ze echt groot!
 • SolarEdge – J10
  SolarEdge kun je niet missen door de verrassende attractie die je al van meters afstand kunt spotten. Er is een groot team aanwezig die je alles kunnen vertellen over het volledige productportfolio en kun je een groot deel daarvan ook live bewonderen!
 • REC – D2
  Maak kennis met de Alpha Pure-R, een paneel voortgebouwd op de vele bekroonde Alpha Pure serie. En zonnepaneel met 430 WP, die er uit springt op het gebied van vermogen, grootte, gewicht en handling. Reden genoeg om stand D2 te bezoeken!
 • DMEGC – G12 & 13
  DMEGC zal het volledige assortiment presenteren op de Solar Solutions. De zeer esthetische volledig zwarte module, de krachtige en zeer betrouwbare P-perc-modules en natuurlijk de nieuwe N-type modules die gebruik maken van de volgende generatie technologie. Ondertussen presenteren ze ook de innovatieve GH-serie, die breed inzetbaar is in kassen, parkeerplaatsen en in openbare buitenruimtes.
 • Meyer Burger – C16

Kortom, een evenement die je als installateur, inkoper of projectontwikkelaar niet wilt missen! Nog geen toegangskaarten? Klik hieronder om je gratis kaarten te bemachtigen met de code ‘ALIUSENERGY’!

www.solarsolutions.nl/partner/aliusenergy

Zien we je daar?

 • Dinsdag 14 maart 2023
 • Woensdag 15 maart 2023
 • Donderdag 16 maart 2023

Expo Greater Amsterdam
Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen

Registreer hier je gratis ticket!