De klimaatconcepten van Alius

Klimaatoplossingen

Een wereld vol positieve energie. Dat is waar we bij Alius warm voor draaien. Onze klimaatconcepten zijn daar een onderdeel van, omdat energie besparen voor energie opwekken komt. Alles wat we besparen dient ook niet meer opgewekt te worden. Vandaar dat energiebesparende klimaatconcepten helemaal binnen de visie van Alius passen.

Als er ergens veel energie te besparen is, dan is het in de industriële en agrarische sectoren. Hier moet vaak veel geventileerd worden vanwege vervuiling in de processen. Tegelijkertijd is het binnenklimaat van essentieel belang als het gaat om productie. Of het nu een binnenklimaat voor mensen, dieren, planten of machines betreft. Door een goed klimaatconcept snijdt het mes aan twee kanten; jij hebt grip op jouw binnenklimaat en kunt dit naar het optimum sturen terwijl je bespaart op kosten, energie en CO2 uitstoot.

Hoe doen we dat voor jou?

Allereerst door jouw uitdaging te begrijpen en na te gaan wat belangrijk is voor jouw proces, mensen of machines. Door hier diep op in te gaan hebben we ondertussen veel ervaring in de industriële sector en verschillende processen. En daarmee kunnen we snel en gericht de best passende oplossing voor jouw vraagstuk vinden.

Ieder bedrijf kent zijn unieke toepassing van een optimaal binnenklimaat. Daarom is een klimaatoplossing van Alius altijd specifiek voor jou ontworpen. Dit betekent echter niet dat je dit zult merken in de kosten. Er wordt namelijk altijd gebruik gemaakt van een aantal belangrijke speerpunten van ieder klimaatconcept.

  • Schone en geconditioneerde lucht toebrengen dáár waar het hoort
  • Lucht energiezuinig conditioneren door een super-efficiënte klimaatunit
  • Gehele klimaatcontrole door Alius ontwikkelde slimme software

Een optimaal binnenklimaat

Het proces voor jouw Alius klimaatconcept

Wat maakt het zo duurzaam?

Alles wat we tegenwoordig kennen heeft wel het predicaat ‘duurzaam’. Maar toch denken we dat we de oplossingen van Alius werkelijk duurzaam mogen noemen. Alles wat we binnen Alius doen wordt immers verbonden doordat het moet bijdragen aan een duurzamere wereld, onze klimaatoplossingen dus zeker ook.

Deze zijn duurzaam doordat we met onze eigen klimaatunit werken, de Impaero. Dit is de bron van ieder specifiek klimaatconcept welke voor een toepassing wordt ontworpen. En deze is duurzaam om verschillende redenen;

  • Energiezuinige luchtbeweging
  • Warmteterugwinning
  • Gratis koelen
  • Energiezuinig verwarmen en koelen
  • Slimme regeling
Impressie van ons klimaatconcept

Ontdek het klimaatconcept

Wil je weten hoe het klimaatconcept van Alius er in de praktijk uitziet? In deze infographic vertellen we meer over de verschillende onderdelen én krijg je een duidelijk beeld van ons klimaatconcept in een bedrijfshal.

Contact

We helpen je graag vooruit

Voor vragen en meer informatie, bel ons of stuur een mail:

Verkoopondersteuning
klimaatconcepten

Word klant en profiteer van vele voordelen